miercuri, 16 martie 2016

Modelele de videochat lucreaza 20 sau 30 de ore pe saptamana



Salariu
Modelele de videochat care lucreaza chiar si 20 sau 30 de ore pe saptamana au parte de salarii consistente, in timp ce fetele cele mai experimentate obtin venituri cu mult peste media tarii. In plus, in cazul multor studiouri importante, plata se poate face in fiecare zi, saptamanal sau lunar, in functie de dorintele modelelor. 

Discretie
Fiecare studio trebuie sa puna la dispozitia angajatilor un echipament prin care sa poata bloca accesul utilizatorilor din anumite tari, printre care Romania si altele populate de romani precum Italia sau Spania, astfel incat modelele sa nu se simta stanejenite ca ar putea fi urmarite de persoane cunoscute. 

Cat trebuie sa lucrez pe saptamana?
Cele mai multe studiouri nu impun un anumit numar de ore pe saptamana care trebuie lucrate, insa uneori se poate alege intre 20 si 40 de ore, iar in alte situatii modelul lucreaza in functie de cat timp are si de ce venituri isi doreste sa obtina. Daca se multumeste cu sume mai mici, agentiile nu pot face restrictii, insa veniturile mari vin dupa mai multa munca, iar seriozitatea este rasplatita prin bonusuri consistente.

De unde se poate lucra?
Initial se poate lucra doar de la studio pentru ca fetele sa invete toate trucurile si secretele pentru atragerea urmaritorilor, iar dupa ce se capata experienta necesara, se poate lucra si de acasa. In schimb, in acest caz fetele trebuie sa isi asigure propriul echipament, laptop performant, webcam de calitate si conexiune la internet. 

Cand se poate renunta?
Oricare ar fi motivul, se poate renunta oricand. In functie de durata contractului semnat si a bonusurilor obtinute, atunci cand renunta, fetele nu trebuie decat sa returneze sumele primite pentru care nu au apucat insa sa munceasca, iar din acest motiv, majoritatea modelelor aleg sa semneze de la o luna la alta.

Mai multe detalii: aici