luni, 29 iunie 2015

un prilej de relaxare pentru dumneavoastra



O vacanta in Skiathos va reprezenta mai mult decat un prilej de relaxare pentru dumneavoastra. Veti avea parte de multe activitati si privelisti inedite ce nu trebuie ratate!
            Datorita pozitionarii geografice a insulei, veti vedea atat peisaje ale plajelor cu nisip auriu, cat si ale muntilor impaduriti de pinii persistenti si verzi.
            O plaja foarte cunoscuta este Koukounaries, diferentiindu-se de celelalte datorita padurii de pini ce o inconjoara. Puteti practica in voie diferite sporturi nautice sau daca doriti sa atingeti un bronz perfect, puteti savura soarele intins pe un sezlong pe plaja. Pentru cei care iubesc peisajele, partea de vest a insulei este alcatuita din mai multe faleze: Agia Eleni, Mandraki, Banana Mică şi Banana Mare - cele mai frumoase plaje pentur un sejur in Skiathos.
            Alt popas ce il puteti include in traseu este si plaja Kastro, cunoscuta atat pentru ruinele vechiulu oras ce a fost capitala insulei, cat si pentru pestera sa, care adaposteste soimii din specia  Falco Eleonorae.
            In urma cu un deceniu, insula nu era deschisa publicului larg, ci numai stelelor de cinema de la Hollywood. De indata ce a fost deschisa si publicului larg, principala atractie a fost privelistea mult mai verde decat cea a altor insule din acelasi arhipelag. Imediat cum veti zari orasul veti observa arhitectura si design-ul constructiilor, in cea mai mare parte dominat de culorile alb si albastru. Explicatia din spatele acestui fapt este cea ca in perioada dinainte de 1807, perioada in care insula se afla in ca sub dominatie otomana, locuitorii au ajutat la eliberarea insulei si si-au pictat casele cu culorile drapelului, alb si albastru. Tot in oras sunteti invitat sa luati la pas stradutele pline de magazine cu suveniruri si, undeva mai sus pozitionat, drumul spre biserica Sfantului Nicolae.
            Aspectele legate de vreme nu vor reprezenta deloc un impediment, pe parcursul croazierei putand avea parte de pescarusii jucausi si curiosi care vor incerca sa se apropie sfiosi de dumneavoastra. Excursia de care veti avea parte va va oferi cele mai relaxante si minunate clipe, ajutandu-va sa incepeti lucrul in forta! Va dorim o croaziera placuta si sa nu uitati sa imortalizati cat mai multe clipe din aceasta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu