marți, 12 noiembrie 2019

In capitala nu gasesti oriunde un sicriu de calitate


Putini stiu care sunt pasii pentru a organiza o inmormantare, care sunt procedurile legale ce trebuie respectate si traditiile de care sa se tina cont, iar in asemenea momente mai bine ne lasam pe mainile specialistilor care se vor ocupa de tot in locul nostru. Asadar, se poate spune ca la Casa Funerara Luca am nimerit unde trebuie in conditiile in care cei de aici dispun de o bogata experienta, iar aici gasesti si tot felul de sicrie in bucuresti, pentru toate nevoile si bugetele.

Totusi, inainte de toate, ar trebui sa stii ca aici te bucuri de tot profesionalismul necesar cu ajutorul caruia iti va fi mult mai usor sa organizezi o ceremonie de inmormantare. Serviciile oferite de Casa Funerara Luca sunt non stop, ceea ce presupune ca nu conteaza la ce ora din zi sau din noapte ai o problema, pentru ca imediat poti lua masurile necesare. Bineinteles, acest lucru aduce si mai multa flexibilitate in viata noastra intrucat e mult mai usor sa fie gestionata orice situatie in acest sens.
Totodata, serviciile acopera toate zonele din capitala si nu se rezuma numai la un anumit sector, ceea ce presupune ca o asemenea ceremonie poate fi organizata oriunde pentru ca vei primi imediat ajutorul de care poti avea nevoie. Mai departe, sunt propuse fel si fel de pachete pentru toate nevoile si bugetele, ceea ce presupune ca va fi mai accesibil din toate punctele de vedere pentru ca oricine sa organizeze o inmormantare. Cel mai ieftin pachet costa numai 1000 de lei si cuprinde tot ce este necesar in cadrul unor astfel de momente. In plus, suma poate fi recuperata in intregime din ajutorul de inmormantare, ceea ce presupune ca de fapt nu se va plati nimic pentru aceasta ceremonie, iar Casa Funerara Luca ofera indrumarea neceara in vederea obtinerii ajutorului.

Se ofera un ajutor de inmormantare chiar si atunci cand se alege un pachet superior, iar cel mai costisitor este cel la 8026 de lei, caz in care suma restituita este mult mai consistenta, de circa 3000 de lei. In schimb, Casa Funerara Luca vine cu multe alte propuneri de pachete, printre care si cele la 1200, 2000 sau 4000 de lei, iar indiferent de varianta aleasa, acestea vor include: sicrie complet echipate, cruce din lemn inscriptionata, lenjerie pentru sicriu, platouri cu coliva, prosoape, batiste, prescuri si nu numai. Exista si un medic care sa se ocupe de imbalsamare si care sa emita certificatele necesare in acest sens, fara de care nu se poate organiza inmormantarea. Serviciile includ si pregatirea decedatului, preluarea de la domiciliu, asezarea in sicriu, transportul funerar si nu numai, asa ca fie ca ai nevoie de numai sicrie in bucuresti sau de pachete complete, Casa Funerara Luca te poate ajuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu