miercuri, 9 mai 2018

De ce merita sa alegi rulourile exterioare din aluminiu


Orice spatiu poate fi amenajat in asa fel incat sa fie indeplinite cerintele estetice si functionale ale tuturor clientilor, motiv pentru care intotdeauna trebuie gasite solutiile cele mai eficiente din toate punctele de vedere. Asadar, daca iti doresti sa te bucuri de mai multa intimitate in propria locuinta, dar si de multe alte avantaje, fara a mai fi nevoit sa apelezi la jaluzelele obisnuite, atunci rulourile exterioare din aluminiu de la DHN reprezinta raspunsul corect pentru tine.

Durata de viata
Unul dintre principalele avantaje e reprezentat de faptul ca aceste rulouri rezista foarte bine in timp si promit o durata de viata de minim 10 ani. Aluminiul e un material durabil, care nu este afectat de lovituri, precipitatii, vant, ninsori sau de razele puternice ale soarelui, astfel ca se dovedeste a fi ideal in mai multe contexte.

Usor de aplicat si folosit
Rulourile exterioare sunt fabricate la comanda pentru a se potrivi de minune in toate cazurile, iar acestea se aplica cu usurinta la nivelul oricarei ferestre. Mai mult, acestea se folosesc cu usurinta, iar actionarea poate fi manuala sau automata, prin telecomanda, in functie de preferinte si, bineinteles, cea de a doua varianta aduce costuri putin mai mari, dar si mai mult confort.

Mai multa intimitate
Orice spatiu trebuie sa indeplineasca mai multi factori, iar printre acestea se numara intimitatea, care nu are cum sa lipseasca. Cu alte cuvinte, cu ajutorul rulourilor se controleaza nu numai intensitatea luminii care patrunde in interior, insa se pot tine la distanta si ochii curiosilor, fapt esential in special in cazul locuintelor aflate pe strazi aglomerate sau in apropierea altor cladiri.

Izolare termica si fonica
Un alt avantaj important e reprezentat de izolarea termica, intrucat acest raport este sporit cu un procent de pana la 20%, ceea ce promite mai multe beneficii, incepand de la cresterea confortului si economii importante. Asadar, e mai usor sa se obtina si sa se pastreze o valoare ideale, care sa nu fie influentata de cea din exterior, astfel ca iarna scad facturile la incalzire, pe cand vara aparatul de aer conditionat depune mai putin efort pentru a raci spatiul.

Un plus de siguranta
Nu in ultimul rand, cine apeleaza la rulouri exterioare din aluminiu de la DHN se va bucura de faptul ca acestea aduc un plus important la capitolul securitate, intrucat ferestrele sunt protejate, dar se tin la distanta si musafirii nepoftiti care, de cele mai multe ori, aleg sa patrunda in interior pe aceasta cale. Cu alte cuvinte, se aduce securitatea necesara intregii familii, iar rulourile se dovedesc a fi ideale in cartierele de case, unde furturile din locuinte sunt mai des intalnite, iar acestea pot fi vazute ca o forma suplimentara de protectie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu