miercuri, 13 februarie 2019

Cum poti sa asiguri viitorul copilului tau


Avand drept crez faptul ca procesul de recoltare si stocare al celulelor stem ar trebui sa fie o optiune viabila pentru fiecare viitor parinte, banca daneza de celule Stem Sure este in prezent singurul reprezentant de acest tip din Romania care poate sa garanteze servicii de o calitate superioara, analize efectuate in cel mai scurt timp, precum si costuri ce pot fi acoperite de orice familie.

Pentru a exemplifica promptitudinea ce caracterizeaza toate serviciile semnate Stem Sure, mentionam faptul ca la randul ei, aceasta cauta sa se asocieze doar cu cele mai sigure firme ce activeaza in domeniu, pentru a asigura calitatea pastrarii probelor la cele mai inalte nivele. Astfel, parteneriatul cu banca britanica Biovault garanteaza o securitate sporita a tuturor probelor, precum si certitudinea viabilitatii timp de ani la rand si asigurarea transportului acestora la orice unitate medicala decid apartinatorii.

Doar aspecte pozitive

Pentru orice viitor parinte, sanatatea copiilor va fi intotdeauna o grija primordiala, fapt pentru care acestia se vor asigura mereu ca orice procedura ce are in vedere manevre ce influenteaza starea de sanatate, prezenta sau viitoare, a acestora sa fie efectuata doar de profesionisti in domeniu. Aceasta teorie se aplica cu precadere si in cazul recoltarii celulelor stem, fiind un lucru cunoscut faptul ca prelevarea si utilizarea acestora la momentul oportun pot imbunatati calitatea vietii sau chiar o pot salva.

Astfel, pentru a asigura un mediu transparent pentru oricare dintre potentialii  clienti, precum si un loc unde experientele in urma alegerii acestei companii sa poata fi impartasite, puteti regasi mai multe testimoniale ale parintilor care au ales sa efectueze aceste proceduri prin intermediul bancii de celule Stem Sure. Totodata, o simpla verificare pe orice motor de cautare va va asigura nenumarate depozitii ale parintilor care isi expun punctul de vedere pe platformele ce le sunt puse la dispozitie, astfel incat va puteti forma propria opinie, informandu-va din mai multe surse.

Numeroase reusite si progrese in domeniu

Desi domeniul prelevarii celulelor stem poate parea o ramura recent dezvoltata a medicinii in general, de la momentul primului transplant  realizat in anul 1988, acesta a evoluat substantial, permitand abordarea acestui tip de procedura pentru tot mai multe patologii amenintatoare de viata. Astfel, pana in prezent compania Stem Sure estimeaza ca aproximativ 35 de mii de bebelusi au probele stocate in depozitele proprii. In plus, un moment de mare importanta a fost si in 2005,acesta fiind anul in care a fost realizat primul transplant cu o proba apartinand unui client Stem Sure. Prin urmare, daca si tu doresti sa cunosti mai multe despre toate aceste marturii si evenimente ce sunt consemnate intra pe site-ul nostru si citeste aici parerile parintilor despre Stem Sure si realizarile acestei companii de-a lungul timpului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu